Христо Стоичков с огромен жест към Благой Георгиев! (още разкрития)

Христо Стоичков с огромен жест към Благой Георгиев! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Стоичков ще присъства на откриването на школата на Благой Георгиев!

Големият Христо Стоичков е потвърдил, че ще присъства на официалното откриване на футболната академия на бившия му възпитаник в националния отбор Благой Георгиев. Събитието е планирано за 14 септември.

Стоичков

Стоичков с голям жест към Благой

„Г-н Стоичков ми потвърди, че ще уважи откриването. Разбира се, надявам се, до тогава ситуацията по света с коронавируса да се нормализира и полетите да бъдат възобновени, за да може да пристигне от САЩ.

Няма как да не поканя и нашия премиер г-н Борисов. Знаете, че той много обича спорта и футбола, и се надявам да откликне на моята покана“, призна пред ПИК TV Георгиев.

Бившият полузащитник стана първият от своето поколение в националния отбор, който сформира собствена школа за млади дарования. Тя се помещава в спортния комплекс на територията на Висшето строително училище „Любен Каравелов“ в София.

„Ректорът проф. Борислав Борисов много ни съдейства, за което му благодаря. Всеки е тръгнал от някъде, от нищото, а някои са стигнали до въхровете. Аз съм започнал от площадките по училищата и детските градини.

Сега искам да подам ръка на малките да тренират при супер условия. В България има много таланти. Надявам се децата от моята школа да станат много по-добри от мен“, добави още Благой Георгиев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар