Фънки скъса джоба: Гледам да не мисля много, че ще се гръмна!

Фънки скъса джоба: Гледам да не мисля много, че ще се гръмна!
Гласувайте за статията

Фънки яко скъса джоба, положението му никак не е розово!

Димитър Ковачев – Фънки закъса с парите и това е нещо, което той сам си призна. Основният бизнес на оценителя от „Капките” – организацията на мегаконцерти, е напълно замрял от март, когато в страната беше обявена извънредна ситуация заради коронавируса.

Фънки

Фънки яко закъса за пари, не вижда изход в тази криза

Светлина в тунела и до днес не се вижда – фирмата на рокаджията няма как да прави спектакли на световни звезди, ако се спазва изискването на министър Ананиев за редуциране на местата в залите и стадионите.

При 30 или 50 процента заетост мероприятията ще са на пълна загуба. По тази причина в близките месеци не се предвиждат никакви концерти.

„Всички пари, които съм изкарвал преди, съм ги харчил. Нямам заделен дори един лев, а имам и кредити към банки. Положението е и страшно, и трагично”, сподели чаровният чешит в откровен разговор с наш репортер.

И допълни, че разчита изключително много на датата 26 юни. Тогава ще свири с група „Черно фередже” в клуб „Маймунарника”, което ще му докара някакви приходи.

Въпреки безнадеждната ситуация Фънки се опитва да бъде оптимист и да не губи чувството си за хумор.

„Гледам да не ги мисля парите много-много, щото иначе трябва да се гръмна, а не ми се ще”, казва чешитът, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар