Божидара Бакалова провъзгласи Мая Илиева за ангел! (виж тук)

Божидара Бакалова провъзгласи Мая Илиева за ангел! (виж тук)
Гласувайте за статията

Божидара Бакалова провъзгласи Мая Илиева за ангел!

Носталгия по приятелството с Мая Илиева е обхванала сестрата на миската Ивайла Бакалова – Божидара. Тези дни вдовицата на Жоро Илиев имаше рожден ден. Това даде повод на дизайнерката да си спомни за нея с много обич. И да сподели, че се случва да я сънува.

Мая Илиева

Божидара Бакалова обожава и дори сънува Мая Илиева

„Не сме се чували от 10 години, но днес, на твоя рожден ден, не спирам да мисля за теб. Понякога идваш в сънищата ми, което е силно, защото винаги се случва на свети дни като Коледа и Великден.

В сънищата ми идваш с голяма светлина и водачеството, от което имам нужда. Може би защото всички ние, които наистина те познаваме, добре знаем, че ти си ангел. Благодаря ти, че си толкова различна, разпръскваща милосърдие над всеки, който се е опитал да те нарани или да се възползва от теб.

Ти си учител и малко отшелник. Никога не си търсила слава, което само показва колко е мъдра душата ти. С теб сме имали толкова много незабравими и забавни моменти. Ти осветяваш и омекотяваш света, Мая”, написа Божидара Бакалова в своя профил в Инстаграм по повод рождения ден на приятелката си.

Неясно защо реши да опише всичко това на английски език, вместо на български. Бакалова подписа този текст с думите: „твоята космическа сестра БожиДара”, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар