Зрителите помръкнаха: Няма да има втори сезон на „Дяволското гърло“!

Зрителите помръкнаха: Няма да има втори сезон на „Дяволското гърло“!
Гласувайте за статията

Не се предвижда втори сезон на „Дяволското гърло“, не и тази година!

Втори сезон на хитовия сериал „Дяволското гърло” може и да няма или поне не толкова скоро, както се предвиждаше. За огромно съжаление на зрителите, които го очакваха с нетърпение.

Дяволското гърло

Сериалът „Дяволското гърло“ няма да има втори сезон, не и тази година

Повод за коментарите даде актрисата Теодора Духовникова, която изигра в Миа Язова, агент на ДАНС, в първия сезон на един от най-гледаните поредици в родния ефир.

Преди дни Теодора разпространи снимка с колегата си Владо Карамазов. Който в сериала влезе в ролята на Филип Чанов, разследващ полицай от Смолян.

„Преди време той наистина обичаше да играем заедно. Сега вече не му се играе чак толкова, защото си има нова страст – да снима. Остана поне това – все още обича да сме заедно, макар и от двете страни на обектива… Мисля, че се получиха приятни неща. Скоро”, загатна Теодора, че е позирала пред фотоапарата на Владо Карамазов.

Виждайки ги заедно, почитатели веднага си припомниха, че до преди пандемията се говореше за предстоящи снимки на втори сезон на хитовия сериал и побързаха да попитат.

„Трябваше, но предвид обстоятелствата, нищо не се знае”, отговори Духовникова, пише вестник Уикенд. Може би идната година ще се зарадваме на друга новина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар