Николета Лозанова не жали пари за дъщеря си: Ръси по 10 бона за школото й!

Николета Лозанова не жали пари за дъщеря си: Ръси по 10 бона за школото й!
Гласувайте за статията

Николета Лозанова иска най-доброто за дъщеря си Никол

Дъщерята на Николета Лозанова завърши първи клас, а майка й не се стърпя и показа свидетелството в социалните мрежи. Никол Божинова вече може да се счита за второкласничка в училището, което родителите й избира дълго и прецизно.

Николета Лозанова

Николета Лозанова дава луди пари за образованието на щерка си

Още около 15 септември HиЛo пpeceчe вcяĸaĸви cлyxoвe, чe дeтeтo й e зaпиcaнo в нaй-cĸъпoтo и бapoвcĸo yчилищe.

„Haпpoтив, нe e нaй-cĸъпoтo, a нaй-дoбpoтo” oбясни мaйĸaтa. Baлepи и Hиĸoлeтa избpaли чacтнo шĸoлo зa дeтeтo cи, в ĸoeтo yчeбнaтa гoдинa зaпoчвa нa 1 ceптeмвpи, a нe нa 15 ĸaĸтo в дъpжaвнитe yчилищa.

Завършването обаче е в края на май и днес малката ученичка може да се отдаде спокойно на игрите. От свидетелството стана ясно, че Божинова е ученичка в „Българско школо“, където таксата за една година е 9 500 лева.

Толкова ще трябва да приготвят родителите на Никол и за догодина, защото сумата няма да бъде увеличена. Последните месеци тя учеше дистанционно заради карантината. Никол и

Николета я прекараха в луксозна вила в алпийски стил в комплекс в село Баня до Банско.

Убежището им разполагаше с две спални, хол и собствена кухня. Николета и Ники се радваха и на термален басейн само за тях. Всичко това беше гарнирано с невероятен лукс и уникална гледка към Пирин, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар