Никола от „Хелс Китчън“ разтърси мрежата!(Но може да остане на улицата)

Никола от „Хелс Китчън“ разтърси мрежата!(Но може да остане на улицата)
Гласувайте за статията

Без покрив над главата може да остане Никола от „Хелс Китчън”

Шеф Никола Симеонов рискува да остане на улицата.

Никола

Никола от „Хелс Китчън“ разтърси мрежата

Звездата от „Хелс Китчън“, който помогна на Реджеп Бадев да прибере 100 хиляди лева в последния сезон на предаването, намерил две кученца на боклука.

„Забранено ни е да имаме домашни любимци, тъй като с приятелката ми Моника сме на квартира. Но не можех да ги оставя там и ги прибрах у дома“, разказа Симеонов.

Дясната ръка на Гордън Рамзи не се поколебал и да публикува участта на кученцата в социалните мрежи, въпреки че хазяите му можело да видят поста и да му посочат вратата.

По думите на шеф Никола двете кученца са изхвърлени най-безжалостно, въпреки че са още слепички. Никола и Моника прибрали паленцата и ги нахранили, както и проверили дали са добре здравословно.

За да спаси и кученцата, и дома си, топготвачът предложил мъниците за осиновяване, а хиляди желаещи от цялата страна откликнали на апела му.

„Много благодаря на всички отзовали се, още на следващия ден намерихме дом на кученцата.

Едното вече е при новите си стопани, където със сигурност ще бъде обгрижвано и много обичано“, раказва за щастливата развръзка Симеонов.

Докато се грижили за кученцата обаче, с Моника се привързали толкова много към тях, че шеф Никола отново е готов да рискува апартамента си.

„Другото ще опитаме да задържим, но ако не можем, ще отиде при братчето си“, ще опита да преговаря с хазяите шеф Никола.

Много от феновете му също призоваха той да задържи едното от кученцата, въпреки че ще трябва да си търси нова квартира, пише „България днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар