Реджеп от „Хелс Китчън” харесвал Галя!(Още разкрития)

Реджеп от „Хелс Китчън” харесвал Галя!(Още разкрития)
Гласувайте за статията

Реджеп от „Хелс Китчън” много харесвал пухкавата Галя

Шампионът от третия сезон на „Хелс Китчън“ Реджеп се възхищава на Галя.

„Италианското острие“ премина през оспорвана битка и грабна победата в най-горещото кулинарно предаване по Нова телевизия.

Реджеп

Реджеп от „Хелс Китчън“ много харесвал Галя

Лидерът в кухнята твърди, че пази най-хубавите спомени за „Хелс Китчън България“. Липсва ми му адреналина, защото това чувство било най-хубавото нещо за един професионален кулинар, твърди усмихнатия Реджеп.

Роденият в с. Сърница, Велинградско победител решава да стане професионален готвач, когато е едва на 14 години.

С възхита гледа каква красота създават готвачи със звезда Мишлен и се амбицира да стане като тях. „След като завърших реших да се занимавам с висока кулинария. Започнах да ходя по Европа и да се уча от най-добрите“, спомня си топ готвачът.

Приятелката му предлага да го запише в „Кухнята на Ада”, защото твърди, че характерът му много добре ще се впише във формата. „До последно не знаех какво се случва.

Всяка сутрин ми беше много трудно, защото не знаех какво ме очаква, каква ще е играта, какво ще е предизвикателството“, разказва победителят в третия сезон на кулинарната надпревара.

Реджеп разкрива и кое е слабото му място в кухнята.Това е българската кухня, защото от малък е по чужбина, да учи занаят. Дълги години в Италия и после в Германия.
Но в едно е сигурен. Започне ли да се занимава с нея, със своите идеи и тихники, ще се получи нещо много интересно.

Един от ярките му кулинарни спомени за България е бабината мусака, която до днес никой не е успял да надмине.

От останалите готвачи във формата най-мила му е пухкавата Галя. Той се възхищава на детската учителка, защото се учила и всичко попивала на момента.

„Тя е доказателството, че когато нещо ти харесва, вярваш в него и истински го искаш, то се получава!“, категоричен е Реджеп.
Победителят в третия сезон на „Хелс Китчън“ще инвестира част от наградата в бъдещето си, а останалите пари в интересни проекти, предават от nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар