И тя: Вдовицата на Стефан Шарлопов се разголи!(Горещо фото)

И тя: Вдовицата на Стефан Шарлопов се разголи!(Горещо фото)
Гласувайте за статията

И вдовицата на Стефан Шарлопов се разголи

Вдовицата на Стефан Шарлопов – Бояна Шарлопова, която наследи империята му, вече е на морето. Блондинката откри сезона в Созопол. Тя ръководи империята на съпруга си край морския бряг.

Бояна получи в наследство баровския комплекс „Созополис“. Тя е в трескава подготовка за предстоящия сезон.

Въпреки, че е собственик на морското бижу, което е перлата в короната на империя Шарлопов, Бояна не само издава заповеди, но и помага на подчинените си. От съпруга си тя се е научила не само да ръководи семейния бизнес, но и да участва активно в дейността на служителите си.

Бояна Шарлопова показа секси тяло

Често Бояна Шарлопова може да бъде засечена в кухнята, където работи заедно с подчинените си. Тя помага на готвачите и при всяко корпоративно събитие, което се провежда в комплекса. Покрай многото часове прекарани в кухнята, вдовицата на Стефан Шарлопов декорира с лекота гурме специалитети.

Стефан Шарлопов

Вдовицата на Стефан Шарлопов се разголи

Но освен със завидни умение е кухнята, красавицата блести и с манекенски мерки. Цяла зима Бояна тренира неуморно и резултатът от усилията й вече се забелязва.

Блондинката се щракна по банския от морския бряг. Впечатление прави, че тялото й е изключително стегнато и добре поддържано, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар