Кобрата проговора за раздялата с Андреа:Поемам вината в себе си!(Още разкрития)

Кобрата проговора за раздялата с Андреа:Поемам вината в себе си!(Още разкрития)
Гласувайте за статията

Кобрата проговори за раздялата с Андреа

Кубрат Пулев призна вината си в специално интервю за Ники Кънчев.

Боксьорът за първи път коментира отношенията си с поп фолк изпълнителката, след като сложиха двамата край на връзката си. Това стана в интервю пред Ники Кънчев.

Кобрата

Кобрата пое вината в себе си за раздялата с Андреа

„Тя е един уникален човек. Няма как човек като мен да е бил с някого толкова дълго време ей така. Ще приема вината в себе си, че с Андреа не успяхме“, каза Кубрат Пулев в поредицата „Важното за теб с Ники Кънчев”.

Припомняме, че Андреа обвини Пулев в хиляди изневери, които според нея са се случи през 12-те години, докато са били заедно. Спортистът призова всички хора да живеят за мига и да се усмихват дори и на лошите неща.

След като поп фолк фурията Андреа разказа, че много пъти Пулев я е умолявал да му роди деца и да остави кариерата си, той обяви:

„Не е въпросът просто да създадем деца, а да ги направим хора, а не да го направиш и да не го виждаш“. Кобрата категорично отхвърли и упреците на поп фолк изпълнителката, че планира политическа кариера.

„Кубрат Пулев и политиката не са съвместими. Системата е несъвместима с човек като мене – аз ще бъде изхвърлен. Няма как да успея в подобен тип система, защото съм интелигентен човек и си давам сметка за всички тези неща.

Системата е такава, че за да се издигне човек до такава степен и ниво трябва да премине през всички тези схеми, в които аз няма как да бъда. Не са за мен“, категоричен е той.

Боксьорът не скри, че е ходил на протести маскиран, защото не искал да бъде възприемам като рекламно лице. Кубрат обаче държал да е един от всички и да изрази гражданската си позиция, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар