Преди ЧРД: Анджелина Джоли още се жегва от казаното от Джен!

Преди ЧРД: Анджелина Джоли още се жегва от казаното от Джен!
Гласувайте за статията

Анджелина Джоли още не може да се отърси от тези думи на Дженифър Анистън!

Анджелина Джоли не може да забрави как Дженифър Анистън я опозори. Като я нарече разбивачка на семейства и разпътница.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли не може да забрави как я нарече Джен, сн. Фейсбук

Дори днес красивата актриса не може да забрави казаното от Джен, с което я жигоса.

Ще кажете, че Анджелина има всичко: слава, богатство, много деца …Вярно, след развода с Брад Пит тя не е обявявала, че има нов мъж до себе си.

Независимо от това холивудската звезда бе забърквана в любовни афери с Киано Рийвс, с британския актьор Том Хилдънсън, а напоследък и с младия красавец Ричард Мадън.

Така, че знаменитостта не ще да е останала без мъж. И преди рождения си ден, вместо да се готви за празника, тя пак си спомня как Джен се е изказала за нея преди години, пишат англоезичните медии.

Когато Джоли отмъкна Брад Пит от законната му половинка, тя я нарече разпътница. А и как да наречеш жената, която съсипа брака ти и законния ти съпруг тръгна подир нея.

Този ярък етикет, който й лепна Дженифър преследваше Джоли през годините. Дори известната водеща Елън Дедженеръс в своите предавания често намекваше за разпътницата Джоли в продължение на няколко години, предават от wday.ru.

Защо рожденичката реши да си спомни това точно сега не става ясно. Може би защото Пит сега е в близки отношения с първата си съпруга, а може би защото Шайло иска да вика на Анистън „мама”?

Едно обаче е сигурно, тези които казват, че актрисата има труден характер, са прави. Никак не е лесно да бъдеш приятел с нея!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар