Помните ли Теодора? Ето какво се случва със забравената чалгарка днес!

Помните ли Теодора? Ето какво се случва със забравената чалгарка днес!
Гласувайте за статията

Позабравената у нас поп-фолк звезда Теодора продължава творческата си кариера в САЩ!

Там тя живее от няколко години заедно с близките си – съпруга й Иво и дъщеричката им Мария, която преди два месеца навърши 5 години. В сряда и Теодора навърши 38 години, а със специално обръщение своята честитка поднесе и музикално семейство от „Диапазон рекърдс”. Своите пожелания не пропуснаха и меломаните – желаещи на Теодора още любов и вдъхновение. И ако в миналото Теодора е обичала шумните компании и купоните до късно, сега идеята й за празник се ограничава до компанията на любимите хора и връзката й с близките от България. Основното занимание на изпълнителката са грижите които полага за наследницата си Мария.

Теодора

Теодора избяга в чужбина

Гласовитата певица заминава с любимия си за Америка няколко месеца преди появата на щерка си. Тя пък е посрещнал своя пети рожден ден съвсем скоро. Кадри от празненството обаче липсват в официалните профили на звездата и това не е случайно. Макар да продължава творческата си кариера, Теодора е категорична, че иска да държи личния си живот и подробности от него в тайна.

Първата изява на певицата е през далечната 2004 година с песента „Желание за грях”. Като дете пее фолклор, така по-късно завършва и музикално школо с народно пеене. След период на дълга пауза – около пет години, Теодора изненада почитателите и колегите с песента, която промотира през изминалата година. Т се завърна да я представи в България, но клипът беше сниман в Америка.

През април изпълнителката и нейният любим Иво отбелязаха годишнина от пищната сватба, която вдигнаха през 2016 година. Теодора каза „да” на половинката си пред прочутите фонтани на хотел „Беладжио” в Лас Вегас, припомня вестник Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар