Нора Недкова премина през ада!

Нора Недкова премина през ада!
Гласувайте за статията

Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова разкрива как й се е отразила карантината заради коронавируса. Тя преминала през много тежко моменти, но все пак оцеляла!

„Три месеца не съм излизала почти никъде. Просто ме беше страх. Обзе ме параноя. Сигурно съм единственото момиче, което си е правил около 10 теста за коронавирус. И дали съм болна, и за антитела. Всеки един продукт, който влиза в дома ми, се дезинфекцира. Вярвам че коронавирусът не е измислица. Той съществува и е много опасен. Живях сама. Водих война срещу себе си. Бях под огромен стрес. Единствено се разнообразявах с готвене. Сега, когато мерките са отпуснати,излизам. По-спокойно съм”.

Нора Недкова е изживяла нещо ужасно

Месец преди да бъде обявено извънредно положение, Нора била на ски в Италия. Когато се прибрала в България била болна с висока температура, ужасна кашлица. Вече била научил за коронавируса и решила да отиде във ВМА, за да я изследват. Оказало се че няма причина за притеснение.

Недкова разказва, че има познати, заразени с Сovid-19, но всички са в чужбина. „Усложненията от коронавируса с ужасни. Остават за цял живот. Моите приятели, изкара ли го, все още имат задух и проблеми с белите дробове. Затова приемам нещата много сериозно“, споделя плеймейтката пред „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар