Шокиращи разкрития за брадъра Дидо Делчев!

Шокиращи разкрития за брадъра Дидо Делчев!
Гласувайте за статията

Брадърът Дидо Делчев с обвинения за държавен преврат!

Даниел Делчев, популярен с участието си в петото издание на „Биг брадър”, се преквалифицира от строител на… врачка. Лежалият в дубайски затвор по обвинения за държавен преврат левент, когото Интерпол издирваше в продължение на 6 месеца, ясновидства онлайн.

Дидо Делчев

Дидо Делчев гледа на карти в интернет

Мераклиите да „нагазят” в бъдещето му задават въпроси, написани като коментар на създадената от него страница – „Бялото братство”.

Делчев тегли карта и започва да прави коментари. Често пъти допълнително описва значението на символите и праща информацията на месиндъжра на вълнуващите се от определена тема.

Брадърът дава всякакви съвети – от това как бездетна майка може да зачене до решаването на определен любовен проблем. Българи от цял свят го засипват с различни въпроси, най-вече свързаните с магия, работа и здраве.

Дидо констатирал, че всеки втори у нас имал магия. Злобата карала хората да се мразят и да си нанасят жестоки удари под кръста. Жените се скъсвали да поръчват любовни магии, защото искали да се доберат до определен мъж или да разбият семейството му, за да го вържат в своя полза.

Ако любовната магия не се хванела навреме от специалист, това можело да доведе до тежки болести. Бързите абрикадабри предизвиквали внезапна смърт, а по-бавните – туморни образования.

На 31 май Дидо отчел рекорден брой гледания – 210 000. Били му зададени над 2000 въпроса. За да няма обидени, отговарял на всички кратко, но по същество. Клиентите му били доволни и се увеличавали, защото пари за прогнозите не вземал.

След излизането си от дубайски затвор, Дидо организира строителна бригада, с която извършваше ремонт по софийските улици. После реши да замине за Варна, където отвори Център за красота и здраве.

Малката фирма му давала възможност да живее без финансови притеснения. Картите били негово старо хоби, което той решил да практикува всекидневно, защото врачуването засилило интуицията му, пише вестник „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар