Актьорът Димитър Маринов взе важно решение! (виж тук)

Актьорът Димитър Маринов взе важно решение! (виж тук)
Гласувайте за статията

Димитър Маринов прави синовете си български граждани!

Големият актьор Димитър Маринов преди дни успя да се върне при семейството си в Америка, но след броени седмици ще се завърне в България и то за дълго. Актьорът е решил да направи синовете си български граждани и дори вече е започнал процедура за тази цел.

Димитър Маринов

Димитър Маринов прави синовете си български граждани

Маринов, който миналата година спечели „Оскар” с участието си във филма „Зелената книга”, реши да се завърне в България и да предаде своя опит от Холивуд, на по-младото поколение.

Актьорът вече има школа за артисти, в която могат да се запишат от тийнейджъри до възрастни на 35 години, пише вестник „България днес”.

А междувременно е задействал и процедура, която да позволи на синовете му Йордан и Михаил да станат също български граждани.

Пандемията неприятно изненада актьора и му попречи да пътува до Америка, за да се среща със семейството си. И въпреки че има шанс да се върне при близките си, той решава да остане, защото за него е въпрос на чест да участва в предаването.

„Маги събра всички ни и ни каза, че може да си тръгнем във всеки един момент, ако желаем. Но за мен това ще постави въпроса – какъв актьор съм аз. Не се плаша панически от ситуацията. Благодарение на новите технологии виждам семейството си всеки ден”, сподели тогава Димитър Маринов, който изпълнява една от главните роли в „Зелената книга”. Филмът, който получи заслужен „Оскар” след това.

От екипа на Маринов разкриха, че новата му актьорска школа ще отвори врати през ноември. Миналата година в своята „Академия за актьори” в НДК той сподели своя опит с Холивуд.

Той дори включи и техники от школата на Бърнард Хил, подготвял едни от най-големите имена в Холивуд за различни роли, а сред родните звезди, които нямат търпение да попият опит от него е и фолк певицата Ивана.

За Маринов участието в „Капките” е било изключително изживяване. И въпреки че стигна безапелационно до финала и бе сочен за сигурен победител, той предпочете да даде път на младото поколение и се отказа от състезанието за голямата награда, давайки своето право на певицата Маги Джанаварова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар