Кулагин крещи на Наско Колев: Нася, не си нито рапър, нито доктор! (виж тук)

Кулагин крещи на Наско Колев: Нася, не си нито рапър, нито доктор! (виж тук)
Гласувайте за статията

Кулагин се изрепчи на Наско Колев, виж как го обижда!

Майсторът на четката и фондьотена Валентин Кулагин атакува Наско Колев, че нарочно го обижда в социалните мрежи, за да може да му се обърне внимание.

Кулагин

Кулагин настръхна срещу Наско Колев

„Охрана винаги имам, когато излизам в нощни заведения, не се ласкай, че тя е в твоя чест. Всички видяхме как, Нася, сядаш на сепарето като препикано мушкато. И докато плюнчиш фанта със сламка, аз гърмя шампанско.

Пестелив си, Нася, няма лошо. Но от теб рапър няма да стане, нито пък доктор. Колегите ти по медицина казват, че са те хванали да преписваш на изпита и са те изкарали пред сто човека. Няма да те бъде“, продължава с нападките Кулагин, пише вестник „България Днес“.

Според гримьора Атанас Колев е „плиткоумен и интелектуално импотентен. „Хората отдавна те забравиха, ако изобщо са те запомнили. За мен се пише, аз съм интересен на хората и затова се закачаш за моето име.

Преди няколко месеца научих, че си ме споменавал с цел да ти се обърне внимание, подминах те и реших, че няма да ти давам ефирно време.

За мен си ниска топка, Нася! Но ще ти дам възможност да се отъркаш в моето име. Заговаряш за Къщата, която е най-голямото и последното ти постижение в живота.

И ще ти припомня, че аз взех три пъти повече пари от теб. Ти и целият сбирщайн от скучни и безинтересни, вас ви гледаха, защото аз бях вътре!“, изригна Кулагин.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар