Дани Петканов се потроши с мотор!Риалити героят и тв водещ

Дани Петканов претърпя неприятен инцидент. Лудия репортер, както за мнозина е известен, е паднал от мотор. [caption id="attachment_445987" align="alignright" width="300"]Дани Петканов Дани Петканов пострада с мотор[/caption] Това разкри самият той в официалния си профил в социалната платформа Инстаграм, където публикува още снимки. На които се виждат охлузванията по тялото му, както и раните на двата му крака.

"Мамка му. Изглежда като нищо, но си наболява“, разказва Даниел Петканов. Оказва се, че до една степен той е виновен за последствията, тъй като е карал без екипировка, това става ясно от видео, което също споделя в мрежата.

Бившият брадър има наранявания и на двата си крака - левият е засегнат в долната си предна част, а десният при коляното и малко под него. Неприятни охлузвания има в горната странична част на дясното бедро. За радост състоянието на бившият брадър не е тежко. Кросовият мотор, който е карал, има щети – част от тях вече са отстранени от негови приятели. Голяма част от последователите на звездата споделиха своите упреци към него заради проявата на безотговорност, визирайки управляването на мотора по ежедневни дрехи, в случая спортно долнище и тениска. „С анцунг къде си тръгнал? Екипировката е 95% сигурност, не си прави шега със спорт, който тепърва започваш и не разбираш“, „Много безотговорно от ваша страна. Имате семейство. Следващия път – умната“, „Кара се с ботуши, каска, наколенки и ръкавици“, са само част от коментарите под публикацията на Дани Петканов, пише вестник Телеграф.