Бившата на Слави – Мартина Огнянова взе фамилията на мъжа си, но без брак!

Бившата на Слави – Мартина Огнянова взе фамилията на мъжа си, но без брак!
Гласувайте за статията

Бившата на Слави – Мартина Огнянова взе фамилията на мъжа си, но без брак!

Бившата голяма любов на Слави Трифонов – Мартина Огнянова, вече носи фамилията на гаджето си, разкри самата тя. Огнянова вече е Колева, но не е сключила брак с половинката си.

Мартина Огнянова

Мартина Огнянова стана Колева, въпреки че няма брак с мъжа си

Варненката и боксьорът Коко Колев преминали през редица приключения, за да успее Мартина да вземе името му, но без подписи или църковен ритуал.

Двойката се похвали, че историята им е прецедент в страната и до момента не е имало такъв случай. Повечето жени дори държат да запазят бащината си фамилия, сключвайки брак, но преди Мартина не е имало дама, пожелала да вземе чужда фамилия, без да минава под венчило.

„Много исках да си сменя фамилията, но въобще не искахме да се женим пред институциите. Това е парадокс! Ние сме си семейство, откакто сме заживели заедно, децата носят на Коко фамилията и затова исках и аз да бъда Колева. Оказа се, че е трудно, обясниха ни, че е почти невъзможно.

Трябваше съдът да ни разреши, отидохме с присъствието на свидетел, който трябваше да разкаже за нашата връзка, за това, че се обичаме. Беше много интересно. Много съм щастлива, че вече съм Колева“, разкрива Мартина в своя влог.

Екслюбимата на Слави, с която шоуменът се залюби, докато тя беше танцьорка в балета му, от години живее с боксьора Коко Колев, пише вестник „България Днес“.

Двамата се срещат в момент, когато отношенията между Слави и Мартина куцат. Варненката заряза живота на принцеса, който води с Трифонов, и започва романтичната си приказка с новия си мъж.

Днес Коко и Мартина не спират да демонстрират любовта си. Имат две момчета и стартираха свой бизнес, внасяйки у нас скъпа чужда козметика. Семейството прекарва повече време на село, но пътува до Стара Загора, където Коко все още тренира бокс.

Не живеят в охолство, но твърдят, че за тях това няма никакво значение. Мартина е категорична, че в младия спортист е намерила щастието и не би го заменила за нищо на света.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар