Мая на Магапаса: В Лас Вегас живея по-пълноценно от тук! (още подробности)

0

Поп фолк певицата Мая живее по-добре в Лас Вегас!

„Животът ми е по-пълноценен в Лас Вегас, макар началото да беше много трудно. За да оцелея работих като еротична танцьорка, шофьор на лимузина, специалист по слагане на екстеншъни и други професии.

Мая
Мая на Магапаса живее по-добре в Лас Вегас

Научих обаче 4 езика – сръбски, македонски, английски и руски. Ако бях останала в България след кариерата на певица, едва ли щях да работя друго“, споделя легендата на поп фолка Мая.

Двамата с Магапаса изпяха едни от най-големите хитове в бранша през 90-те години. Те се разделиха и в живота, и на сцената, а през 2007 година Мая заживя в Лас Вегас. След което прибра и дъщеря си Кристиана при себе си – плод на любовта й с Магапаса.

„Бях се изморила от това да ме гледат когато плащам някъде, дали ще извадя едри банкноти или стотинки, и да се гримирам, за да отида до магазина за хляб. Изобщо да следят всяка твоя крчака“, споделя Мая.

Първите две години били изключително трудни. „Не знаех език, не разбирах системата, въртях се в омагьосан кръг и нямах идея как ще изляза. Страхувах се, борих се със себе си, исках да се върна, но след това си казвах, че няма да се предам в името на Криси.

Вестниците в България пишеха лоши неща, че съм танцьорка, че привличам момичета от България да работят за мен и още много лъжи. Децата в училището на Криси й казваха, че съм я изоставила.“, споделя Мая пред вестник България днес.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.