Любимата на Милен Цветков със страшна прогноза за 2020! (виж тук)

Любимата на Милен Цветков със страшна прогноза за 2020! (виж тук)
Гласувайте за статията

Любимата на Милен Цветков със страшна прогноза за 2020!

Тотално променена и посърнала изглежда последната жена в живота на популярния водещ Милен Цветков. Астроложката Милена Иванова – ЕА ходи изцяло в черни дрехи. И не крие, че е съкрушена от катастрофата навърх Великден, когато загина любимият й мъж.

Милен Цветков

Жената на Милен Цветков със страшна прогноза за годината

Тя е скъсила косата си до раменете, като я е боядисала няколко нюанса по-тъмнорусо. Опитвала се да обясни трагедията чрез цифрите, правила за пореден път сметки. И била сигурна, че фаталният 19 април не би трябвало да е последният на земята за Милен.

В духовен аспект също не намирала обяснение за станалото, защото кармата на Милен Цветков била чиста. Спасение за мъката си намирала в работата си, но към изчисленията прибягвала по-интензивно, след като минали 40 дни от трагедията.

”През 2020 ще има много разводи. Ще се наложи да преживеем страхове, да се разплатим кармично чрез болест, паника-масова и лична, стрес. Ще се учим да се справяме самостоятелно. Активира се една енергия на неувереност, която води до появата на проблемите с белите дробове, очите, счупвания на крайници, смърт, но смъртта винаги се случва.

През идните месеци ще трябва да си платим сметката, защото безплатен обяд наистина няма в живота. Дойде време разделно – хората ще се пречистят, за да продължат по нов начин. Ние сме в година 4, което показва, че здравето ни е застрашено.

Съветвам да подбирате храната си, макар че това е трудно.Изключително важно е да се разделим с излишните килограми, да хапваме зелено, защото това е важен за здравето цвят”, разкрива жената на Милен Цветков, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар