Тони Димитрова направи дует „Ритон” щастливи!(Подробности)

Тони Димитрова направи дует „Ритон” щастливи!(Подробности)
Гласувайте за статията

Тони Димитрова наистина има огромна душа

Тони Димитрова спаси кучето на Катя и Здравко от Ритон!

Осемгодишното куче Лъки на дует „Ритон”, която бе отвлечено на 29 май край семейния дом на Здравко и Катя в Банкя, бе намерено чак на морето. Припомняме, че собствениците на четириногото видели на камера как до животното, порода улична превъзходна, спира кола и неизвестни го качват безцеремонно в нея.

Тони Димитрова

Тони Димитрова върна радостта на дует „Ритон“

След упорито издирване Лъки най-сетне си е у дома, съобщиха преди минути музикантите. „Добротата,………..Има я!!! Силно се вълнуваме и сме истински щастливи, след сагата с нашето 8-годишно куче Лъки.

Седмица след отвличането му в Банкя, благодарение на социалните мрежи и след репортажа, в предаването “Тази сутрин” по БТВ, се обади добър човек, чак от Созопол, че го е видял пред заведение и е взел координати на тези, които са го водили на каишка. Бяхме шокирани и объркани,…на 400км. от дома ни?!?

След като получихме и снимките, които ни изпрати, се обадихме на прекрасната ни колежка и близка приятелка Тони Димитрова да го вземе, а ние веднага заминахме за Бургас. Макар и силно стресирана, “баба” Лъки вече си е у дома.

Винаги сме си мислели, че щастлив край има предимно във филмите, но ето макар и почти изгубили надежда -на 05.06.2020 петък, се случват чудеса!

Поклон пред човешката доброта на всички, съпричастни в издирването на отвлеченото животинче и най вече на: Михаил Кнебел-собственик на рок-бар “ДЖИНИ” в Созопол, голямата певица и верен приятел- Тони Димитрова, прекрасната Джина Иванова и всички журналисти, помогнали с репортажи в медиите.

Най-специалните благодарности разбира се са, за екипа на“Тази сутрин” по БТВ!”, написаха музикантите в официалния си профил във Фейсбук, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар