Сценарист на Слави Трифонов яхна мутренски джип! (още подробности)

Сценарист на Слави Трифонов яхна мутренски джип! (още подробности)
Гласувайте за статията

Още един сценарист на Слави Трифонов яхна мутренски джип!

Не само Слави, хората в екипа му също се изживяват като мутри и се возят в предпочитани от гангстерите автомобили. От сценаристите на Дългия пръв Иво Сиромахов започна да подражава на шефа си и подкара гигантски всъдеход, а наскоро с високопроходимо возило се сдоби и Филип Станев.

Слави

Сценаристът на Слави се изфука с баровски джип

Обитателите на столичния квартал „Левски-Г”, където се намира студиото на „7/8 ТВ”, буквално са пропищели от хората на Трифонов.

Сътрудниците на учиндолеца паркират, където им падне – на места за инвалиди, по тротоари и градинки. Жилищният комплекс е заприличал на бандитско сборище заради лимузините и джиповете, с които телевизионерите от котилото на Слави идват на работа.

Онзи ден Филип Станев спря черния си наподобяващ катафалка нисан със затъмнени стъкла пред един от блоковете в квартала.

Още със слизането си сценаристът запали цигара, а след като я изпуши, се отправи към близкия супермаркет. Преди да хлътне в магазина, брадатият мъж сложи предпазна маска на лицето си.

Десетина минути по-късно 45-годишният автор на тв текстове изскочи от бакалията с найлонова торба, пълна с покупки. Той прегледа касовата си бележка, провери рестото си и след като се увери, че не са го преметнали, мушна банкнотите в джоба си.

После метна торбата в багажника и отиде на репетиция за рубриката „Вечерта на актьорите”, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар