Сценарист на Слави Трифонов яхна мутренски джип! (още подробности)

0

Още един сценарист на Слави Трифонов яхна мутренски джип!

Не само Слави, хората в екипа му също се изживяват като мутри и се возят в предпочитани от гангстерите автомобили. От сценаристите на Дългия пръв Иво Сиромахов започна да подражава на шефа си и подкара гигантски всъдеход, а наскоро с високопроходимо возило се сдоби и Филип Станев.

Слави
Сценаристът на Слави се изфука с баровски джип

Обитателите на столичния квартал „Левски-Г”, където се намира студиото на „7/8 ТВ”, буквално са пропищели от хората на Трифонов.

Сътрудниците на учиндолеца паркират, където им падне – на места за инвалиди, по тротоари и градинки. Жилищният комплекс е заприличал на бандитско сборище заради лимузините и джиповете, с които телевизионерите от котилото на Слави идват на работа.

Онзи ден Филип Станев спря черния си наподобяващ катафалка нисан със затъмнени стъкла пред един от блоковете в квартала.

Още със слизането си сценаристът запали цигара, а след като я изпуши, се отправи към близкия супермаркет. Преди да хлътне в магазина, брадатият мъж сложи предпазна маска на лицето си.

Десетина минути по-късно 45-годишният автор на тв текстове изскочи от бакалията с найлонова торба, пълна с покупки. Той прегледа касовата си бележка, провери рестото си и след като се увери, че не са го преметнали, мушна банкнотите в джоба си.

После метна торбата в багажника и отиде на репетиция за рубриката „Вечерта на актьорите”, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.