Алекс Петканова бясна: Вдигна луд скандал на мъжа си Дани! (още подробности)

Алекс Петканова бясна: Вдигна луд скандал на мъжа си Дани! (още подробности)
Гласувайте за статията

Алекс Петканова вдигна луд скандал на мъжа си и с право!

Алекс Петканова не е просто разстроена, а направо бясна на съпруга си Дани Петканов. Разгорещена кавга се разрази между младите съпрузи преди дни заради безразсъдството на Лудия репортер.

Алекс Петканова

Алекс Петканова с право е бясна на мъжа си

Както е известно Петканов преди дни се преби с мотор, но за щастие няма сериозни наранявания. Случката обаче сериозно уплаши съпругата му Александра, с която имат и малък син.

Освен, че е разстроена заради раните на Дани, Алекс Петканова е ядосана и от безразсъдното му качване на мощната машина без предпазна екипировка.

Даниел Петканов сам си призна за издънката в социалните мрежи и стана обект на упреци и от страна приятелите си, пише вестник „България днес“.

„Много безотговорно! Имаш семейство, помисли!”, „Поне екипировка сложете. Представям си моят съпруг да направи това…”, пишат и фенове на репортера. „Важното е, че съм жив! Взех си поука”, признава инфлуенсърът.

Дани прие да отговори на всеки един от приятелите и последователите си, а дори и на непознати. Той се кълне, че повече няма да допусне подобна грешка и няма да се качи на кросов мотор без екипировка.

По чудо при инцидента успява да се отърве само с няколко драскотини и леки наранявания. „От кръвта не се вижда, но ми прозира костта. Изглежда като нищо, но наболява”, споделя още Даниел.

Учител на Дани е многократният шампион Калин Бенчев, с когото започват да снимат авто-мото поредица. Това обявява пострадалият Петканов в своя инстаграм профил, докато търси от феновете си подходящо име за поредицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар