Глория не понася гаджето на дъщеря си Симона! (още разкрития)

Глория не понася гаджето на дъщеря си Симона! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Глория не понася гаджето на щерка си Симона Загорова!

Оказва се, че Глория не харесва новото гадже на дъщеря си. Или поне това демонстрира в социалните мрежи, които са от особено значение за младите изпълнители, каквато е дъщеря и Симона Загорова.

Глория

Глория не понася гаджето на дъщеря си Симона Загорова

Докато Симона бълва снимка след снимка с изгората си Даниел, майка й не лайква нито един техен общ кадър. Запознати твърдят, че фолкдивата не одобрява особено много ченгето, което залюби Симона.

Докато двамата изживяват романтичните отношения, Глория остава на заден план в живота на дъщеря си. Освен че не харесва общите им снимки, се оказа че Даниел и Глория не са приятели в мрежата. Още един признак за обтегнатите им отношения.

Нито Гло, нито полицаят Даниел проявяват толеранс един към друг и се правят, че не съществуват. Поне във виртуалното пространство, отбелязва вестник „България Днес”.

Последните няколко месеца се отразяват изключително добре на Симона. Освен че влезе в топ форма, младата певица изглежда още по-добре заради любовта, която е спохожда. Тя успя да запише и първия дует с баща си Илия Загоров, който от години живее в чужбина.

Примата на фолка също се наслаждава на любовните си отношения с нов мъж в живота си и заради това е оставила дъщеря си на самотек.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар