Внучката на Симеон омаяна от ливански лекар! (още разкрития)

Внучката на Симеон омаяна от ливански лекар! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Внучката на Симеон омаяна от ливански лекар!

Най-голямата внучка на цар Симеон Сакскобургготски – принцеса Мафалда, е щастливо обвързана с млад ливанец, който учи за лекар.

Симеон

Ливански лекар взе ума на внучката на Симеон

Дъщерята на принц Кирил и любимият й Марк Абуслейман са заедно от няколко години, а преди дни красавицата, която е певица, му честити рождения ден с тяхна обща снимка в Инстаграм.

„Честит рожден ден, Марк“, написа принцесата и добави сърце към кадъра. Мафалда и Марк живеят заедно и често ходят на почивки с принц Кирил. Както принцът, така и бъдещият лекар обичат да карат сърф по Средиземноморието.

Друг представител на кралското семейство – княз Борис IV, продава на търг една от скултурите си с благородна кауза. Целта на сина на покойния княз Кардам е да подпомогне медиците в борбата им с пандемията.

Въпреки, че е едва на 23 години, внукът на негово величество цар Симеон е отговорен млад човек и осъзнава значението на солидарността, особено в този труден етап, белязан от глобалната пандемия.

Ето защо решава да продаде на търг своя скулптура в онлайн платформа и да дари набраните средства на NHS Charities Together, пише вестник Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар