Елена Петрова моли за работа в сериал, закъса с парите! (виж тук)

Елена Петрова моли за работа в сериал, закъса с парите! (виж тук)
Гласувайте за статията

Елена Петрова закъса с парите, моли за работа в сериал!

Актрисата Елена Петрова е изпаднала в тежка финансова криза и се чуди от къде да намери пари. Преди дни актрисата гостува в бТВ и използва краткото ефирно време, което й беше дадено, за да помоли за работа.

Елена Петрова

Елена Петрова закъса с парите, надява се на роля в сериал

Докато с Калин Врачански разказваха за снимките на „Стъклен дом“, Елена не спираше да хвали и да благодари на телевизията, след което с въздишка сподели:

„Много се надявам с Калин отново да работим заедно по сериал, защото това не ни се е случвало след „Стъклен дом“.

Малко след това Петрова повдигна отново темата за нов проект. Поведението й в ефир веднага беше възприето от зрителите като отчаян опит от нейна страна да си намери работа, която да й осигури финанси поне за известен период от време.

Действително, след „Стъклен дом“, който се излъшваше преди 10 години, Елена рядко се появява на екран. През 2013 година с Калин Врачански се снимаха във филма „Вила Роза“, който обаче не постигна добри резултати.

Не особено успешен беше и сериалът на Нова „Ние, нашите и вашите“, в който Петрова игра една от главните роли преди 3 години. Това всъщност е и последното й участие в серийна продукция.

Елена иначе се изявява в театъра, но е известно, че там парите никак не са много. Тя получава солидна издръжка от бившия си мъж Аристотелис Фотилас, от когото има близнаци, но парите пак никога не й стигали.

В гилдията актрисата се слави като човек, който трудно си прави сметката, заради което често остава с празен джоб и се налага да търси помощ от приятели. Липсата на постоянни и сигурни доходи, каквито би й донесъл един сериал, пък още повече я потискала, пише столичен вестник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар