Ново 20: Андреа се изживява като Бриджит Бардо! (виж тук)

Ново 20: Андреа се изживява като Бриджит Бардо! (виж тук)
Гласувайте за статията

Андреа взе да се прави и на Бриджит Бардо!

Андреа отново шашна мрежата в опит да се прави на Бриджит Бардо. Бившата половинка на Кубрат Пулев се фръцна с очила, копие на модел, носен от легендата на европейското кино през 60-те и 70-те години на миналия век – огледални стъкла с бели рамки.

Андреа

Андреа се прави на Бриджит Бардо, ти да видиш…

Преди дни Андреа легна на кушетката за поредната татуировка. Напоследък блондинката се е запалила мощно по астрологията и тълкува живота си по звездите, пише вестник България днес.

Припомняме, че певицата още не е преглътнала предателството на Кобрата, на когото отдаде 13 години от живота си. Наскоро тя разобличи успешния ни боксьор в паралелна връзка с друга жена.

Оттогава чалгаджийката не спира да качва истории в интернет, насочени към изневери предателства и мерзост. Последно тя публикуват цитат от поета Омар Хаям:

„Себе си да отдадеш – не значи да се продадеш. И с някого да спиш – не значи да преспиш. Да не отмъстиш – не значи всичко да простиш. До някого да не си – не значи да не го обичаш. Да, аз не отмъщавам и не всичко съм простила“, публикува Андреа.

По всичко личи, че певицата едва започва с отмъщението към Кобрата и мисли още схеми, с които да го разобличи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар