Джулиана Гани с нови очи само за 45 минути!

Джулиана Гани с нови очи само за 45 минути!
Гласувайте за статията

Джулиана Гани заблестя с нов поглед след разкрасителна процедура за издърпване на очите, наречена „лисичи очи”.

Интервенцията набра популярност преди година, след като редица световни знаменитости решиха да направят погледа си по фатален и неустоим. Тази година процедурата навлезе и по нашите ширини, а Гани е една от първите, които се възползваха от нея след края на извънредното положение.

Джулиана Гани с нова операция

„Щастлива съм, че го направих. Процедурата трае около 45 минути. Използват се мезоконци, които са разградими в организма и напълно безопасни. Интервенцията се прави с местна упойка, не мога да кажа, че не боли. Все пак се права с игла”, коментира Джулиана пред „България Днес”.

Ефектът от дръпнатите очи трае от 6 до 10 месеца, а след това процедурата трябва да се повтори, за да има същия ефект. Сред най-популярните личности възползвали се от иновацията в лифтинга са моделките Кендъл Дженър, Бела Хадид Меган Фокс и други. Джулиана сподели и за майчинските си трепети покрай първородния син Давид.

„Много спокойно, добро и харизматично дете. Няма проблем в отглеждането. Недоспиването ни мъчи. Преди имаше колики, а сега му никнат зъбки”, коментира моделката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар