Рут Колева стана жертва на голяма измама!

0

Замесиха името на певицата Рут Колева в грозна измама!

Престъпната схема разкри самата тя, попадайки на оферти за менте шофьорски книжки в уебпространството. Водещ снимков материал били именно личните й документи.

Рут Колева жертва на измама

„Внимание! Измама! Това се разпространява в разни групи тип продавалник/обяви от няколко дни. Това е реална снимка на документите ми, валидни в момента, която е взета или свалена по неясен за мен начин. Публикуващите снимката със съмнителни профили са 100% измамници, книжката ми не е купена, нито някога съм ползвала подобни услуги“, сигнализира Рут в официалната си страница в социалната платформа Фейсбук. 30-годишната изпълнителка апелира и многобройните си последователи за съдействие. Според нея, ако всеки видял офертата я докладва незабавно, невярното съдържание ще бъде заличено в по-кратък срок от време.

„Ако имате идея как се процедира в подобна ситуация юридически, ми пишете“, допълва Колева, която очевидно има намерение да си търси правата в съда.

Измамниците, споделили фото на шофьорската й книжка, пишат: „Издаване на шофьорски книжки и дипломи. Документите се издават чрез КАТ и учебните заведения, и са напълно легални. Плащането се прави само при свършена работа.“ Мошениците споделят още свой контакт, уточнявайки, че връзката с тях се осъществява по Вайбър. За менте книжките, които се рекламират с името на Рут, тя разбира в Мексико, пише Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.