Жената на президента се пръсна от гордост заради сина си!

Жената на президента се пръсна от гордост заради сина си!
Гласувайте за статията

Повод за гордост имат Деси Радева и първият й съпруг – депутатът от БСП Георги Свиленски!

Техният общ син Страхил вече е абсолвент, а преди дни се дипломирал успешно в специалност „Човешки ресурси“ в университета „Маунт Мърси“ в щата Айова, Америка. Випускът на Страхил обаче се разминал с традиционната тържествена церемония по връчване на дипломите заради пандемията от коронавирус.

Синът на Деси Радева се дипломира

Според официалната информация на интернет страницата на вуза събитието все пак ще се състои, но напред във времето, когато ситуацията с вируса се поуспокои. Ръководството е планирало да връчи дипломите на завършилите студенти тази есен, през септември или октомври, когато и семействата им ще имат шанс да присъстват на живо на церемонията.

Не е ясно дали родителите на Страхил, които от дълго време са разведени, ще се съберат, за да изгледат заедно един от най-емжлематичните мигове в живота му. Освен, че е сред отличниците в тазгодишния випуск бакалаври на Маунт Мърси, синът на първата дама е и сред спортните звезди на университета. Преди 2 години, когато успял да грабне титлата за най-добър спортист, присъдена му от специално жури за успехите му с волейболния тим на вуза, нито майка му Десислава, нито баща му Георги присъстваха на награждаването му.

Засега не се знае какви са бъдещите планове на ВИП наследника, който вероятно ще остане да гради кариера и бъдеще отвъд Океана, подобно на децата на редица други политици. Успешни кариери в чужбина вече имат синът на Корнелия Нинова – Рафаел, който работи като финансов анализатор в банката Голдман Сакс, както и най-голямата от трите щерки на Цветан Цветанов – Гергана, която известно време пък беше част от колектива на Световната банка.

Възможно е синът на президентшата да реши да се завърне у нас. Докато беше студент в Щатите, той често се прибираше на родна земя, като по време на последния си престой в България прекара доста време с баща си, който всъщност се грижи за издръжката му, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар