Ива Софиянска отново дивее по нощните клубове, не я трогва драмата на свекъра й!

Ива Софиянска отново дивее по нощните клубове, не я трогва драмата на свекъра й!
Гласувайте за статията

Снахата на укриващия се в Дубай Васил Божков, срещу когото са повдигнати рекордните 18 обвинения, се е върнала към стария си начин на живот!

Ива Софиянска явно не се впечатлява от съдебните драми в семейството и отново се е впуснала в луд нощен живот. Преди дни тв водещата откри летния парти сезон, появявайки се на купон в известен столичен бар, намиращ се на улица Раковски. Там Ива се забавлявала в компанията на свои дружки и никак не изглеждала потисната и депресирана, разказват очевидци.

Ива Софиянска пак купонясва като преди

Присъствието й не останало незабелязано от гостите на нощното заведение, защото снахата на Божков се появила с ефектен тоалет, прическа и силен вечерен грим. Макар в последните години да се придържа към имиджа на скромна и обрана майка и милионерска съпруга, дъщерята на бившия столичен кмет Стефан Софиянски явно не е загърбила навиците си от младостта.

Тя цяла вечер не слязла от дансинга и не спирала да дава наздравици с коктейли. Именно богатата банкетна култура я вкара в устата на клюкарите още докато Ива беше ученичка. На купона обаче не се появил нейния съпруг Антон Божков, който е на свобода срещу колосалната гаранция от 1 милион лева. Божков-младши има обвинение за пране на пари, но бе пуснат от съда с парична мярка, докато жената на олигарха – Елена Динева, все още е в ареста.

Единствено снахата на Божков не попадна в полезрението на прокуратурата и остана в периферията на разгрома на фамилията. След ареста на свекър си за известно време Ива се покри, но после се завърна към стария си начин на живот. Рубриката й в уикенд предаването на Нова ТВ „Събуди се“ върви с пълна сила и тя продължава всяка седмица да се среща и снима интервюта с известни личности, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар