Рокада:Алекс Сърчаджиева смени медиите и визията!(Виж още)

Рокада:Алекс Сърчаджиева смени медиите и визията!(Виж още)
Гласувайте за статията

Александра Сърчаджиева се появи с коренно различна визия

Актрисата и тв водеща Александра Сърчаджиева смени телевизията. След като дълги години беше кадър на Нова тв, като лице на изданията на „Биг Брадър“, а също и на риалити формат „Игри на волята“, дъщерята на Пепа Николова се появи в конкурентната Би Ти Ви.

Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева смени медията и визията, сн. фейсбук

С изявата си в „Преди обед“ в конкурентната медия, Александра сякаш потвърди слуховете, че няма да е лице на новия сезон на „Игри на волята“. Нищо чудно дебюта й в Би Ти Ви да е едно ново начало за тв звездата в предстоящия формат, шушукат в медийните среди.

Сърчаджиева впечатли водещата Деси Стоянова с новата си визия. „Обикновено нали казват, че жената като е в депресия и променя нещо, но аз просто имах нужда малко да сменя цвета. Малко да ми излезе лицето, че иначе съм като бялата гостенка“, сподели Александра.

Освен визуалните промени по време на пандемията, тя обясни, че с дъщеря й София са завършили онлайн 3-ти клас.

Александра каза още, че последните два месеца са избягали от столицата, отсядайки при нейни много близки приятели, които приема за семейство. От няколко дни обаче вече са в София. А утре вечер Алекс се стяга и за завръщането си на театралната сцена. В петък от 19 часа ще играе в постановката на Сатиричния театър – „Терапевти“.

„Вълнувам се, притеснявам се…“, не скри актрисата. „Ще играем вътре на голяма сцена, ще се спазват всички мерки за сигурност. Ще бъде много различно, защото салонът няма да бъде пълен“, обясни още водещата.

В интервюто си Александра разказа за важните уроци, които е научила от своята майка – покойната актриса Пепа Николова. „Научи ме са бъда честна и да се опитвам да вървя пътя си достойно.

Независимо дали ще ми бъде трудно. Обясняваше ми, че честните хора в тази държава не са много удобни, но трябва да казваш истината, защото лъжата рано или късно се разбира, дори и след 20 години.

Научи ме да не се взимам много на сериозно. Да не се мисля за велика, за някаква звезда, защото днес те има, утре те няма. Надявам се някъде отгоре да ме гледа и да вижда , че вървя точно по тези стъпки“, призна емоционално тя.

Сърчаджиева сподели, че няма нищо против детето й да тръгне по нейните стъпки на актриса, но не на шега й предвещава друго бъдеще. „Казвам го за пореден път: Искам да стане банкер и да ми купи остров.

Ако реши да стане актриса – пътят е неин, няма да я възпирам. Така, както моята майка не се намеси навремето. Но тя беше много стресирана, защото според нея аз трябваше да стана адвокат“, разказва още Александра.

По повод трагичната загуба на любимия си Иван Ласкин, Сърчаджиева не скри, че все още не е превъзмогнала самотата. „Трудно е да си сам, ужасно е да си сам, да изпитваш самота. Но това е моят път. Понякога детето ни е по-мъдро. София премина много достойно през това, което ни се случва. Наложи й се да порасне много бързо“, призна актрисата, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар