Скандално: Майката на Сузанита я зарибила за дрогата!

Скандално: Майката на Сузанита я зарибила за дрогата!
Гласувайте за статията

Скандалната Сузанита е опитала за първи път наркотици пред погледа на майка си Шенай. Родителката накарала 14-годишната си тогава дъщеря да пробва пред нея дрога, но без да уточнява каква, най-вероятно става въпрос за марихуана. Макар Сузи да дала вид, че не й харесва тревата, тя точно от тогава се зарибила и започнала да иска да пуши по някоя цигара с марихуана, научи „Уикенд” от запознати със семейната история.

Съпругата на Орхан Мурад винаги е бранила наследницата си, като открито е казвала, че искала да убеди щерка си, че наркотиците са нещо ужасно и не бива да ги ползва. Затова й предложила да вземе, за да пробва. Уви, на младата певица й харесали, но започнала да се друса зад гърба на родителите си.
Бащата на Сузанита – Орхан Мурад също постоянно говори колко се гордее, че наследницата му си е признала за наркотиците и дори е влязла в клиника. Много от почитателите му го упрекват за липсата на контрол върху детето им и обвиняват тях за зависимостите на непълнолетната им щерка.

Друга шокираща подробност за домашното възпитание на Сузанита е, че от 14-годишна тя покойно пуши цигари в присъствието на родителите си, който се примирявали с този факт и се надявали, че някой ден сама ще се откаже от вредния порок.

„Когато даваш всичко на детето си, глезиш го до безобразие, позволяваш му силикон и ботокс, още непълнолетно, тогава наследникът ти се превръща в развалина. Именно слободията при Орхан Мурад и Шенай доведе Сузанита до клиника за зависими. Ако имаше малко по-строги родители, които да я контролират и да не позволяват на детето им да не яде и спи по 6 дни, тогава нямаше да се стигне до зависимостта й от наркотиците”, коментират възмутени близки до семейството. Скандалната 17-годишна певица много често е поощрявана от родителите си да се държи разюздано.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар