Андреа посегна на живота си заради Кобрата?

Андреа посегна на живота си заради Кобрата?
Гласувайте за статията

С нови белези по ръцете се появи Андреа в социалните мрежи. Те ясно личат на вдигната й ръка, макар че върху тях певицата е сложила гривна.

Лепенка на китката пък напомня за превръзка, при това точно върху вените. Почитателите й първоначално заподозряха, че става дума за поредна издънка с фотошопа, но той не обяснява превръзката върху ръката.

Дали Андреа е направила опит за самоубийство, като си е прерязала вените или просто марлята крие следите от абокат и тя е била на ситеми в болница, засега остава загадка, пише „Хотнюз“.

Необичайният й външен вид веднага бе забелязан от верните й фенове, които се поинтересуваха какво е това на ръката й. Андреа обаче не даде никакви обяснения.

Тя обаче продължи със снимките с белезите, като на една от тях е с гримьора Кирил Чалъков, а посланието под нея е, че животът продължава, което още повече усилва съмненията за опит за самоубийство.

Това е вторият път, когато тя показва със синини по себе си, откакто се раздели с Кубрат Пулев, който се оказа в любовен триъгълник с брокерката Розали Петрова. Дни след като дори пусна снимка на Петрова, Андреа се показа в инстаграм с посинени устни. В края на миналия месец из някои медии се появи информация, че Андреа се е жалвала в полицията от спортиста, но официално потвърждение за това засега няма.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Андреа посегна на живота си заради Кобрата?”

  1. Ани

    юни 13. 2020

    От моят медицински опит мога да ви кажа, че това със сигурност не са белези от „рязане на вените“…
    Ако беше рязала вените си щеше все още да има превръзки, а и шевове на кожата под превръзките….
    Лепенката обаче подсказва за абокат и вляти системи… Аз лично смятам, че е по вероятно да са и вливали някакви „успокойтелни“ за момента…. като Натриев Бромат за успокоение на нервите….

Добавете коментар