Джоан К. Роулинг разкри тъжни истини от миналото си

Джоан К. Роулинг разкри тъжни истини от миналото си
Гласувайте за статията

Бившият съпруг на Джоан К. Роулинг – португалският журналист Хорхе Арантес, призна, че е „удрял шамари” на известната писателка и заяви, че не съжалява за това.

„Пляскал съм Джоана, но не беше постоянен тормоз. Не съжалявам, че съм ѝ удрял шамари”, каза пред „Сън” 52-годишният Арантес. „Ако тя твърди друго, то си е за нея. Не съм я биел”, подчерта Арантес.

По-рано авторката на поредицата за Хари Потър преди това разкри, че в миналото е била жертва на домашно насилие, упражнявано от първия ѝ съпруг, но избягвала да говори за това, за да не нарани дъщеря си Джесика.

Роулинг посочи, че все още се стряска, когато някой стои зад нея или чуе силни звуци. Тя поясни, че не обича да говори за миналото. „Споменавам тези неща сега не в опит да събера съчувствие, а от солидарност с огромния брой жени, които имат история като моята”.

Освен това писателката Роулинг предизвика вълна от критики в социалните мрежи, тъй като заяви, че полът не е по избор, и обратните твърдения принизяват нейния изстрадан опит като жена. И така талантливата жена изрази мнението си, тя не е от тези, които често скандализират, но обича да предизвиква интерес с откровенията и разсъжденията си.

Източник : Сп. Вести

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар