Кийра Найтли мрази да носи. Вижте какво!

Кийра Найтли мрази да носи. Вижте какво!
Гласувайте за статията

Кийра Найтли е сред звездите, които никога не е имала проблем с килограмите и е винаги в чудесна форма – женствена и нежна. И все пак и тя има няколко типа дрехи, които никак не би предпочела, коментират световните издания.

Кийра Найтли не е почитател на тесните джинси и късите поли. „Вярно е, че съм ги носила, но това са дрехите в гардероба ми, които най-много мразя. Понякога ми се струва, че са измислени, за да те накарат да се чувстваш зле относно външния си вид. Като се видиш в тесни джинси и започваш да се мразиш“, заяви в интервю Найтли.

Има и други причини да избягвате носенето на тесни джинси и те не са свързани със самочувствието, а със здравето ви.

Постоянното носене на впити в тялото джинси, особено ако прекарвате по-голямата част от деня зад бюро, предизвикват продължително притискане на диафрагмата. Тя пък от своя страна притиска стомаха. При тези условия дванадесетопръстникът работи по-бавно и задържа преработената храна. В резултат стомахът е непрекъснато раздразнен. Това води първо до изтощение на обвивката на стомаха, а след това до гастрит и язва.

И така актрисата поставя здравето и комфорта преди сляпото робуване на мода или красива визия. А ще добавим, че тя умее да привлича погледите каквото и да си облече.

Източник Сп. Ева

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар