Какво промени Джулия Робъртс

Какво промени Джулия Робъртс
Гласувайте за статията

Да, Джулия Робъртс  е звезда, но преди време, в нейното начало като актриса, се носеха слухове, че характерът й е доста тежък.

Какво я е пречупило и защо днес се чувства различна, споделя тя пред медиите. Самата тя си го призна, за което определено заслужава адмирации. „Поставях себе си винаги на първо място, аз бях приоритет. Бях егоистична малка пикла, която обикаля наоколо и се снима във филми“, заяви в интервю 50-годишната актриса. Това, което е променило държанието и светогледа й, била срещата с настоящия й съпруг Дани Модър, с когото са женени от 15 години.

„Всичко се промени, когато открих своя човек, когато срещнах Дани. Сега като си мисля какво прави живота ми такъв, какъвто е, какво го осмисля, какво блести извън самата мен, то това е той. Всичко започна след като го открих“, допълни тя.

Двойката има и своите трудни моменти, но успява да устои и да живее пълноценен и спокоен живот с трите деца, които имат. Ние от изданието Клюки.бг им желаем още много време хармония и подкрепа и за напред. А също и късмет в професионалните им проекти, Джулия е невероятна актриса, която ще остане популярна и с красивата си усмивка.

Източник: Из сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар