Бременната Биляна Лазарова бясна: Набедиха ме, че съм с коронавирус!

Бременната Биляна Лазарова бясна: Набедиха ме, че съм с коронавирус!
Гласувайте за статията

Биляна Лазарова отрече да е болна от Ковид-19!

Моделката Биляна Лазарова, която до дни ще стане майка, отрече да е заразена с коронавирус. Това потвърди самата тя с публикация в социалните мрежи. Където сподели резултатите си от PCR теста, които са отрицателни.

Биляна Лазарова

Биляна Лазарова отрече да е заразена с вируса

До изповедта се стигна, след като Лазарова разкри, че именно нейни познати от обкръжението й са разпространили притеснителната вест, че е болна от коронавирус. Което наплашило семейството й.

„Има много зли очи около мен, затова казвам на всичките ми приятели, които са тук и ми мислят доброто или лошото. Нямам коронавирус, направих си тест, който е отрицателен.

Имах лека настинка и хрема, изплаших се. Но след теста съм спокойна“, коментира 20-годишната моделка, която ще роди първородния си син.

В Деня на детето тя направи бебешко парти в столично заведение. Където посрещна семейството си и най-близките си приятели.

На събитието, красавицата сподели със своите последователи и приятели, че името на детето й ще започва с буквата „А“, като ще спази традициите и ще заложи на красиво, типично българско име.

Изненадваща е бремеността на Лазарова, която преди време каза, че не харесва децата и ако има ще е, за да продължи рода си, а не защото ги харесва, пише вестник България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар