Ваня Щерева изби рибата: Опъна яко бръчки на 50! (вижте я сега)

Ваня Щерева изби рибата: Опъна яко бръчки на 50! (вижте я сега)
Гласувайте за статията

Ваня Щерева адски подмладена на 50, яко опъна бръчки!

Ваня Щерева е подмладена и разхубавена в навечерието на 50-годишния си юбилей. Сега визията и няма нищо общо с вида й отпреди няколко лета.

Ваня Щерева

Ваня Щерева яко изпъна кожата на лицето си

Във „Вип Брадър 2017” пеещата актриса и писателка изглеждаше като уморена жена на средна възраст, а днес е свежа като ученичка.

Облеклото й също е тийнейджърско – дамата, по която през 90-те въздишаше Слави Трифонов, носи модерни младежки дрехи и аксесоари, но и прическата й си я бива.

Ваня години наред разчиташе за разкрасяването си на фотошоп – досущ като фолкпевицата Андреа тя обработваше снимките си на компютър. На кадрите изглеждаше прилично, но в действителност визията й не беше перфектна.

Към момента промяната у Щерева е истинска, пише вестник „Уикенд”. Риалити звездата се е подложила на серия козметични процедури и по лицето й няма никакви бръчки.

Някой дори може да я помисли за наборка на дъщеря й – 23-годишната Мила Роберт.

В шоу средите подозират, че Ваня е започнала да се грижи добре за външността си, защото иска да си намери нов мъж. До 2019-а тя беше интимна с младока Алекс, но от тогава е принудена сама да топли чаршафите си.

На 5 юни подмладената госпожа кръстосваше централните софийски улици, пременена с червено яке, пуловер и избелели дънки. Дрехите й не бяха хич подходящи за лятото, но пък с тях изглеждаше чудесно. Допълнителен чар на опънатата в лицето певица, актриса и писателка придаваха и плитките й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар