Драма: Слави Трифонов отново го закъса със здравето! (още разкрития)

Драма: Слави Трифонов отново го закъса със здравето! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Слави Трифонов отново го закъса със здравето!

Слави Трифонов изглежда добре, когато е на екран, но извън тв студиото е тъжна картинка. Здравословното състояние на шоумен №1 изобщо не се е подобрило в последните години и той все така куца и се подпира на патерици.

Слави Трифонов

Слави Трифонов пак го закъса със здравето

Преди дни учиндолецът бе заснет от папараците на влизане в сградата на телевизията си в окаян вид – при всяка крачка на лицето му се изписваше болка.

Управлението на МПС вече е мисия невъзможна за учиндолеца, затова до работното си място той бе докаран от професионален шофьор, пише вестник „Уикенд“.

В миналото Дългия обожаваше да е зад волана, но сега остри болки пронизват долните му крайници, когато натиска педалите. Зрението му също е увредено, та не е никак препоръчително 53-годишният исполин да кара автомобил.

Когато черният джип „Рейндж Роувър” на Слави паркира пред студията на 7/8 ТВ в крайния столичен квартал „Левски-Г”, от всъдехода изскочи охранител. Гардът изприпка до вратата на Трифонов и му я отвори, след което ВИП инвалидът с охкане и изкривено от страдание лице излезе с патериците.

Учиндолецът пристигна до телевизията с ескорт, в който влизаше и още едно високопроходимо возило – „Тойота”. Във втората кола се бяха натъпкали останалите пазванти на шоумена.

Във фокуса на папараците попадна и регистрационната табела на джипа, с който Дългия се придвижва от известно време насам. Оказа се, че неотдавна номерът е сменен на 7459.

Допреди 6 години колата на Слави беше с табела 7878, а после с 0780. Сега осмицата изобщо не присъства, а е известно, че 78 е любимата цифрова комбинация на телевизионера и новоизпечен лидер на политическа формация.

Припомняме, че продуцентската фирма на Трифонов се казва „Седем осми”, а също и телевизията му. Числото 78 присъстваше и в номера на мобифона му.

Слави е сменил табелата на колата си, за да не бие на очи, когато преминава през София с ескорта си. Така рискът да попадне в обективите на папараци е по-нисък, а по-малка е и вероятността да му спретнат атентат или провокация.

Няколкото метра между луксозния си джип и входа на 7/8 ТВ Дългия извървя бавно, куцайки и подпирайки се на патериците си. Страдалецът беше облечен със сива избеляла тениска и черно долнище на анцуг, а чепиците си бе обул на боси стъпала.

Той с мъка се държеше на краката, затова един от гардовете му беше разперил ръце около него, та да го хване и задържи изправен, ако залитне.

Слави е развалина от петилетки, като дори се говори, че страда от множествена склероза. Проблемът с подвижността му обаче не е заради предполагаемото му автоимунно неврологично заболяване, а се дължи на фрактура.

През 2009-а Трифонов падна в банята на хотелска стая в Стара Загора и потроши фатално крака си.

Впоследствие той се подложи на няколко операции, включително и за смяна на става, но хирургичните интервенции не доведоха до подобрение. Сега единият долен крайник на шоумена е по-къс от другия и куцането е неизбежно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар