Диана и Добромир Гущерови обявиха неочаквано решение! (виж тук)

Диана и Добромир Гущерови обявиха неочаквано решение! (виж тук)
Гласувайте за статията

Диана и Добромир Гущерови обявиха решението си публично!

Съпругата на Добромир Гущеров – Диана и самият той решиха да си направят необичаен подарък за рождения ден. А именно, че спират с лова на животни. Диана сама обяви, че двамата са запалени ловци, но са взели решение да не практикуват повече любимия си спорт.

Гущерови

Гущерови спират с лова на животни

„Спираме с лова, повече няма да убиваме животни. Въпреки че името ми е на богинята на лова, няма да го правим повече, тъй като вече ще се занимаваме с новия ни домашен любимец.
Подарих го на Добромир за рождения си ден”, казва още Диана.

Съпругата на бившия депутат от БСП го изненада за рождения му ден с малко кученце. Двойката доскоро се развличаше като ходеше на лов, а Диана има в колекцията си дори отстрелян планински козел. Днес обаче това е минало и тя се е насочила към по-приятни занимания.

Тържеството по повод рождения ден на Гущеров–старши, се проведе в Силистра, където бизнесменът държи луксозен шестетажен хотел-ресторант, който включва три заведения за хранене и нощен бар, пише „България днес“. Всяка от стаите е с различно обзавеждане в стил XVIII-XIX век.

Според слуховете Гущеров продължава да следи внимателно и политическата обстановка у нас, а не само бизнеса си. Той обаче не смята да се връща в политиката и след като напусна БСП се отдаде изцяло на бизнеса си.

Въпреки че е желан участник в предстоящите избори, бизнесменът засега стои далеч от тази тема. И вместо това се наслаждава на времето със съпругата си Диана.

Двойката има доста драматични преживявания, преди да се съберат. И двамата преминават през тежки разводи, а официално са семейство от пет години.

Заради Диана, Гущеров – старши успя да свали цели 54 килограма. И продължава да се поддържа във форма благодарение на нея.

Малцина знаят, че той продуцира и предаването „Клуб НЛО”, за което и до днес си спомня за „завършила, но съвсем не любов”. И дори е автор на някои от текстовете в шоуто като „Тиха коледна”, „Сватба” и „Фирмаджия”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар