Сашо Кадиев катастрофира!(Какво се случва с водещия)

Сашо Кадиев катастрофира!(Какво се случва с водещия)
Гласувайте за статията

Сашо Кадиев е катастрофирал тази сутрин

Водещият Сашо Кадиев е претърпял пътно-транспортно произшествие на път за телевизията. За инцидента съобщи екранната му партньорка Деси Стоянова от ефира на Би Ти Ви.

„Сашо е попаднал в катастрофа. В момента чака КАТ“, съобщи Стоянова.

Сашо Кадиев

Сашо Кадиев катастрофира

В понеделник Деси и Александър отново се събраха в студиото на „Преди обед“. По време на карантината заради коронавируса те водеха предаването отделно.

Плувецът Петър Стойчев, който е седмичен коментатор, шеговито вметна, че Кадиев не е много добър зад волана.

„Ако имаше повече желание да се научи да управлява безопасно автомобила, щеше да намали до минимум тези ситуации като днешната. Но да му пожелаем такива неща повече да не му се случват“, каза той.

А Деси Стоянова успокои зрителите, че щетите от катастрофата са само материални. Малко по-късно Александър Кадиев се появи притеснен в студиото на „Преди обед“.

В типичния си стил синът на Катето Евро обърна случилото се на майтап и поиска първа помощ не от кого да е. Поиска да носи „антидепресанти и коктейли“.

Сашо Кадиев обясни, че катастрофата е станала с ТИР на слизане от околовръстното на София към бул. „България“. Водачът на камиона – възрастен мъж, буквално избутал колата на Кадиев от пътя.

Автомобилът му е с намачкани ламарини. Първо са извикали КАТ, но после се отказали.

А седмичния коментатор в студиото – плувецът Петър Стойчев, продължи да се шегува със ситуацията. Той заяви, че това е още едно потвърждение, че огледалата в колата не са само за гримиране и бръснене, предават от standartnews.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар