Мъжът на Елена Йончева най-после излезе от болницата!Бившият мъж на Елена Йончева

се стабилизира след тежката катастрофа, която преживя преди около три седмици. Както вестник „Уикенд” единствен съобщи, архитект Пламен Тодоров е бил пометен от тир на магистралата по пътя за Ямбол. [caption id="attachment_446483" align="alignright" width="300"]Елена Йончева Екс половинката на Елена Йончева излезе от болницата[/caption] След злополуката той изпаднал в кома, но за щастие, вече е изписан от болницата и се възстановява на морето. Компания му прави настоящата му приятелка Виктория.

Запознати издават, че Пламен е заминал за родното Черноморие с гаджето си, за да се скрие от любопитните хорски погледи и да се стабилизира.

Заради черепно-мозъчните травми от катастрофата той имал проблеми с говора и с храненето, краткосрочната му памет също пострадала – изобщо не си спомнял последните дни преди инцидента. Спътницата му Вики се отървала без физически увреждания, но психиката й все още била нестабилна. 28-годишната жена се грижела на Тодоров като за малко дете, но всички неприятности през последните месеци й идвали в повече. Архитектът е в много лоши отношения с бившата си жена Елена Йончева и не е известно дали тя изобщо се интересува от състоянието му. Евродепутатката отказва да коментира случая и не дава яснота по въпроса. Близки до Пламен твърдят, че Елена е заминала с 4-годишния им син Теодор за Брюксел и оттогава бащата на детето не го е виждал. Той се опитвал да организира срещи с момченцето, но Йончева секвала ентусиазма му още в зародиш. Тя измисляла какви ли не оправдания само за да отдалечи хлапето от татко му. По този начин искала да отмъсти на бившия за изневярата му. Елена и Пламен се разделиха преди половин година заради изменята му с доста по-младата Виктория. Тя месеци наред бе негова официална любовница, но с днешна дата вече живеят заедно и се опитват да запазят връзката си, въпреки изпитанията, на които са подложени. Тодоров се заканил пред познати, че ако Йончева продължава да крие детето, ще се стигне до съд и спор за родителските права. Катастрофата обаче осуетила плановете му да се консултира с адвокат и да заведе дело. Сега приоритет било здравето му и не му се занимавало със съдебни разправии. Близки до Елена предполагат, че тя може и да омекне след инцидента, който едва не коства живота на бившия й мъж, писа Уикенд.