Мегз се прави на психоложка: Прави тестове в мрежата! (виж тук)

Мегз се прави на психоложка: Прави тестове в мрежата! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мегз започна да се прави на психоложка, подлага последователите си на тестове!

Мегз най-после е решила да разкрие малко повече от психологическите си умения. Припомняме, че дизайнерката е завършила психология в престижен университет в Англия.

Мегз

Мегз си играе на психоложка

Досега, обаче, тази й страна винаги е оставала в сянка заради работата й с модата и телевизията и многобройните скандали, които винаги успяваше да забърка около себе си.

Вчера Каканашева публикува кратък психологически тест в стори в инстаграма си. Тя сама е създала теста и често го използвала, когато иска да научи малко повече за хората около себе си.

На него тя представя на последователите си три снимки и ги моли да изберат една от тях. А после прави психологически анализ на всяка от снимките. Феновете на Мегз останаха доста впечатлени от теста.

Днес рано сутринта Мегз сподели резултатите. От тях става ясно, че теста са си направили над 8 хиляди души. Около 6500 души са участвали в директната анкета на дизайнерката.

А над 1500 души са отговорили на самите сторита на риалити звездата. Тестът получи и стотици споделяния в сторита в инстаграм от доволни участници.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар