Дъщерята на Дарина Павлова страда от тежка болест! (Подробности)

Дъщерята на Дарина Павлова страда от тежка болест! (Подробности)
Гласувайте за статията

Малката дъщеря на Дарина Павлова от покойния бос на „Мултигруп” Илия Павлов е минала през деветте кръга на ада. Преди месеци Паола разкри, че от 15-годишна страда от рядка гинекологична болест, наречена ендометриоза. Фаталното при това заболяване било, че постепенно се засягали различни вътрешни органи, а последствията може и да бъдат необратими, пише Ретро.

Първите симптоми се обадили още в тийнейджърските години, когато започнала да изпитва странно неразположение, остри спазми в корема, които водили след себе си до прилошаване. Години наред тя припадала пред очите на майка си и след дълго лутане по лекари най-после установили какво е. Лечението се оказало твърде трудно, а Паола не се чувствала добре психически, за да се справи с терзания си. Тя разказва проблемите си в социалната мрежа. Последната публикация към нейна снимка, на която се виждат белезите от всички медицински интервенции, на които е била подложена.

„Това е портрет на болката. Белезите ми. Ето какво не виждате: Времето, когато ми слагат инжекции в очите, времето когато ми отстраниха сливиците, защото бяха постоянно инфектирани. Аз съм алергична към почти всичко, така че не мога да се преборя с никоя инфекция. Когато лекарите откриха частици от зъбите ми в сливиците. Времето, когато почти умирах в моето училище интернат от споменатата алергия. Тази история е твърде дълга и заслужава своя собствена публикации един ден. Времето когато, същите тези медицински сестри, които почти ме убиха, ме държаха докато ритах и крещях от болка молейки се да ме заведат на Спешна помощ.

Времената, когато премахваха полипи от вътрешността на матката ми, докато бях будна. Винаги казват, че няма да боли, но винаги боли. 12-те седмици инвазивни и сериозно неудобни процедури след операция. Реката на безкрайните сълзи, защото операцията не даде резултат. Новите болки след новата операция, които никога не съм познавала досега. В момента в който тялото ми отхвърли вътрешноматочното устройство и започнах да вървя в кръв по целия етаж на китайското посолство. Настроението се променя от всички лекарства. Запекът. Болката в рамото, диафрагмата и гърдите, която идва месечно, като ужасен близнак за мен. Гаденето, болезненото ходене до тоалетната.

Тревогата, която изпитвам за следващия път, когато болката ще удари, още по-силно. Самоубийствените мисли, когато болката стане толкова силна, че всичко което искам в този момент, е да умра“, пише Павлова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар