Дони разкри истината за чудотворното си отслабване!

Дони разкри истината за чудотворното си отслабване!
Гласувайте за статията

Певецът, музикален продуцент, текстописец и композитор Добрин Векилов-Дони призна, че е успял да свали рекордните 44 килограма. По време на гостуването си в „Преди обед” преди дни двамата с Нети коментираха драстичното му отслабване, което породи слухове за проблеми със здравословното му състояние!

„Чувствам се много добре. Свалих 44 килограма, почти половината от теглото ми”, разкри музикантът, който днес тежи едва 50 кг. Въпреки че е слаб като вейка, той продължавал да линее, а в лице е заприличал на старец.

Дони обаче успокои загрижените за здравето му фенове, че не е болен. Причината за драстичното му отслабване не е здравословен проблем, както мнозина си мислели, а увлечението му по източните учения и практики. Заради манията си по йогизма, певецът си е наложил специален хранителен режим, основан изцяло на суровоядството. Сега той ядял предимно необработени термично плодове и зеленчуци. Много рядко – веднъж в седмицата, си позволявал някой зеленчук, обработен на пара. Уви, вместо да го подмлади, манията на Дони по здравословния начин на живот видимо го е състарила.

Фотографите на „Уикенд” неведнъж са щракали кльощавия Дони и в столицата, и в морските ни курорти. Всеки път 53-годишният музикант стряска минувачите с тънки като щеки крака, които обикновено обува във впити дънки, които правят визията му още по-комична. Нелепо под залинялото тяло изглеждат и огромните му обувки тип танк, с които музикантът ходи неизменно в последните няколко години.

„Според мен болни са хората с наднормено тегло. Никога не съм се чувствал по-добре. Пълен съм с енергия, бодър съм, не се задъхвам. Показателите ми са като на 20-годишен младеж, дори лекарите са изненадани колко добре са ми органите”, отсича Дони.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар