Златка и Благо се ожениха

Златка и Благо се ожениха
Гласувайте за статията

Златка и Благо продължават да изживяват върховно щастие заедно!

Златка Райкова и Благой Георгиев са на път да хвърлят голяма бомба в публичното пространство с тайната си сватба, за която в момента тиражираните слухове са повече от горещи – и очевидно има защо.

За щастливото и доста изненадващо събитие се издаде самата Златка в социалните мрежи, след като публикува снимка, за която написа на английски „съпруг“ и „семейство“. Освен това плеймейтката подчертава, че двамата са на меден месец в момента.

Златка Райкова и Благо Джизъса се венчаха

От сватбено събитие обаче, все още няма никакви кадри, но въпреки това от думите на блондинката става пределно ясно с какво са си запълвали времето двамата с Джизъса тези дни.

Припомняме, че звездната двойка мечтаеше за лятна сватба в Дубай, който от години е любимо място на Благо Георгиев за ваканции, шопинг и отбелязване на всякакви лични празници. Близки до двойката издават още, че екс футболистът дава това обещание на Райкова още в началото на годежа си с нея. Коронавирусът обаче, променя плановете им.

Разбира се, познавайки Златка и Благой, очакваме от тях да направят и шумно афиширана и пищна сватба, а кога ще се случи щастливото събитие, само времето ще покаже.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар