Антон Радичев разкри разтърсваща истина за смъртта на Велко Кънев!

Антон Радичев разкри разтърсваща истина за смъртта на Велко Кънев!
Гласувайте за статията

Антон Радичев рядко спестява онова, което се случва в личния му живот, а и на театралната сцена, въпреки че там много неща остават скрити от широката публика.

Наскоро обаче, актьорът нямаше как да скрие емоцията си за своя колега Велко Кънев, който вече не е на този свят, а причината за това е скорошна „Вечер на Велко Кънев“ в Народния театър, в която негови колеги ще се срещнат с публиката и ще разговарят.

Антон Радичев (вляво) с покойниците Стефан Данаилов (в средата) и Велко Кънчев (вдясно) на млади години

„С Велко сме близки приятели от много годиниз. Като работеше в Сливенския театър и идваше в София, спеше вкъщи. След това, като дойде в Сатирата, оттам го взеха в „Опит за летене“, за една от сериозните, главните роли. И оттогава не сме се разделяли, а се знаем от ВИТИЗ още.

Той преди мен завърши, нищо, че аз съм с една година по-голям. Познавам се с жена му Дорчето, с децата му – едното сега е в Канада, другото – във Франция“, връща лентата назад в интервю за „Телеграф“ Радичев. Но това, което разкри за последните моменти от живота на своя голям приятел, разтърсиха обществеността.

„Много нелепо си отиде Велето. Рак на гърлото. А един приятел – професор в ИСУЛ, ми сподели: Аз му казах на Велко, че трябва да изчистя всичко и щеше да си живее. А Велко ходи в Германия, две операции му правиха и после се прибра. И тогава поиска професорът от ИСУЛ да го оперира, но той отказа, защото вече нямаше шанс“, заяви Радичев с много болка.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар