Наум Шопов и Теа с бебе на море!

Наум Шопов и Теа с бебе на море!
Гласувайте за статията

Въпреки че е едва на 6 месеца, бебето на Теа Минкова и Наум Шопов вече е било цели три пъти на море, а популярните му родители не спират да пътуват, особено сега, когато ограниченията заради пандемията паднаха.

В момента звездата от „Откраднат живот“ и красивата му половинка са в любимата си Гърция, където запечатват емоционални моменти с малката Амая, на която, както добре се вижда, много й харесва в южната ни съседка.

„С бебе на море? За скромните си 6 месеца, Амая е за трети път с нас на море. С Наум си бяхме обещали, че преди да започнем да се опираме на бабите, ще взимаме дъщеря ни навсякъде с нас. А тя е невероятна – не можеш да разбереш, че сме с бебе.

Така де, понасяме се всеки ден все едно се изнасяме от вкъщи, вече не сме „първи на плажа“, а аз не мога да се пържа по цял ден на слънце.. Но е толкова по-хубаво“, пише Теа в профила си в социалните мрежи и предизвика множество коментари.

Последователите на двойката са удивени от това колко бързо е влязла в предишната си атлетична форма жената на Наум Шопов, както и колко сексапил излъчват двамата, каквото и да правят, дори и да са с бебе на ръце.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар