Екс съпругата на Владимир Путин си оправи живота

Екс съпругата на Владимир Путин си оправи живота
Гласувайте за статията

Людмила замени Путин с младок

За никого не е тайна, че Владимир Путин има един брак зад гърба си с Людмила Александровна. Напук на всички, които очакваха, че Людмила ще потъне в изгнание, тя си оправи живота.

Докато все още бяха женени с Владимир Путин, представители на западните медии дадоха на Людмила Александровна прякора „невидима първа дама“. Това се случи заради нежеланието ѝ да общува с пресата, предава life.dir.bg.

Владимир Путин

Людмила замени Путин с младок

По неизвестни за обществото причини Владимир Путин и Людмила Александровна се разведоха след 30 години съвместно съжителство. Авторитетни източници публикуваха информация, че семейството се е разпаднало още през 2013 година. За да не предизвикват различни слухове обаче, президентът на Руската федерация и бившата му съпруга споделиха в свое интервю, че са развели по взаимно желание.

Веднага след развода им някои източници започнаха да разпространяват новината, че Людмила е отишла в манастир или е изчезнала някъде по неизвестни причини. По-късно обаче стана известно, че бившата съпруга на лидера на Русия не води скрит начин на живот, а всъщност се е омъжила повторно. Новият съпруг на Людмила – Артур Очеретной, работи в Центъра за развитие на междуличностните комуникации и е негов ръководител.

Новият й възлюбен е с 20 години по-млад от нея

Оскъдната информация за биографията му показва, че той е с 20 години по-млад от нея. Многократно се отбелязва, че двойката си позволява да излиза заедно, но внимателно подбира местата, на които се появява. Преди време фотографи успяха да ги снимат на международното летище Хийтроу в Лондон. Тъй като Людмила Путина е не е публична личност, фотографите много рядко успяват да направят снимки с новия ѝ съпруг.

Но през януари 2016 г. в ръцете на журналисти попаднаха документи, отбелязващи, че Людмила Александровна е сменила името си и е станала Очеретная.
През 2019 г. бившата съпруга на държавния глава продължава да пази личния си живот далеч от медийното око. Журналистите обаче попаднали на данни от Единния държавен регистър на поземлените парцели в Русия.

Благодарение на тях става ясно, че през 2018-а Людмила е купила 8 парцела, които се намират в предградията на Москва. В селото, наречено „Парк-Милениум“, е придобита земя, чиято обща стойност според брокери е от 380 до 432 милиона рубли (около 5 800 000 евро), пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар