Виктор Калев спасява Нели Петкова от безпаричие! (още подробности)

0

Виктор Калев спасява Нели Петкова от финансова криза!

Виктор Калев се е заел с нелеката задача да спасява Нели Петкова от безпаричие. Той е дал работа на бившата си колежка в „Шоуто на Слави”. Цяло лято певицата ще обикаля България като участник във все още единствения спектакъл на актьора „Грамофон”.

Виктор Калев
Виктор Калев спасява Нели Петкова

Според слуховете, Нели Петкова месеци наред се е увъртала около Слави Трифонов с надежда да я прибере отново на работа в своята телевизия 7/8 ТВ, пише вестник „Уикенд“. Тя напусна шоуто му преди цели 9 години с идеята, че има достатъчно сили, талант и популярност да прави самостоятелна кариера.

Но животът грубо й показа, че греши. Оттогава карловската роза не изпуска удобен случа да се отърка в бившия си шеф и да намекне, че с радост би се върнала в „Ку-ку Бенд”. Той обаче упорито се преструва, че не схваща нейните намеци.

В редките случаи, когато е правел големи концерти в последните години, я е канил като гост изпълнител на сцената заедно с останалите бивши певици от шоуто. Два-три пъти Нели е гостувала и в предавания на 7/8 ТВ. Но това е пределът на помощта, която Слави е готов да й окаже.

За сметка на това Виктор Калев е далеч по-благосклонен към своята бивша колежка. За разлика от нея, той задържа позициите си на звезда и без ефира на шоумена от Учиндол. В знак на добра воля към Нели наскоро актьорът дори записа дуетна песен с нея.

Именно тази песен е основанието, с което тя се включва в турнето му. На всяко представление Нели ще излиза на сцената, за да изпълнява въпросното парче, както и някои други песни, с които е извивала глас преди години в „Шоуто на Слави”.

Спектакълът „Грамофон” по същество е ретроспекция на живота на Виктор Калев, в която той играе и някои от старите си скечове при Дългия.

Най-вероятно е измислил начин да включи Нели именно в тази част от представлението, което по принцип е моноспектакъл. За първи път Калев ще излиза на сцената заедно с други изпълнители.

Освен Нели, в „Грамофон” ще участва още една близка приятелка на актьора от Златоград – Тони Димитрова. Засега не е ясно точно какво ще прави тя на сцената, но се очаква, също като Петкова, да пее в дует с Калев.

Не е ясно какво става с мъжа на Нели Петкова, докато самата тя се чуди как да закърпи положението с кариерата и свитите си финанси. Известно е, че певицата има дете от американец, който е доста по-възрастен от нея.

Години наред тя криеше самоличността му, което даде повод да се заговори, че има нещо нередно във връзката им като например, че той може би е женен за друга. После обаче човекът се появи в предаването „Търси се” и сложи край на тези спекулации. Но оттогава никой не го е виждал.

В същото време певицата спря редовните си пътувания до САЩ, където е постоянното местожителство на мъжа й. От месеци тя и момченцето й са в България. Когато работи, за детето се грижат нейните роднини.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.